CMAD2013

Striimaus nyt ja tulevaisuudessa – Esitys CMAD2013 -tapahtumassa 28.1.2013

Moro! Mukavaa, että striimaus kiinnostaa sinua. Tervetuloa mukaan oppimaan kanssani ja myös muiden kanssa.

Seuraa Striimaus.fi:tä:

Mikäli olet jo striimannut tai sinulla on muuten vain jotakin aiheeseen liittyvää jaettavaa, päästän sinut myös mielelläni jakamaan tietoasi eli opettamaan muita. Ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa Twitterissä tai lomakkeen kautta, niin päästään jutussa eteenpäin.

Etkö ole vielä striimannut?

Jos et ole vielä koskaan striimannut mitään, rohkaisen sinua kokeilemaan. Ei se ole vaikeaa, kallista tai vaarallista. Se on oikeastaan ihan hauskaa!

Alkuun pääset yksinkertaisesti testaamalla live-videon lähettämistä itse. Se onnistuu nopeasti ja kätevästi älypuhelimen avulla. Kun videointi älypuhelimella alkaa sujua, voit siirtyä monimutkaisempien systeemien kasaamiseen. Voit aluksi käyttää myös tablettia tai web-kameralla varustettua tietokonetta.

Valmistelin muutamia artikkeleita, joilla saattaisi päästä alkuun striimaamisessa.

Tässä ensi askeleita:

  1. Näin kuvaat älypuhelimella live-videota. Samat ohjeet pätevät pääpiirteittäin myös tablet-tietokoneisiin.
  2. Lista erilaisista palveluista, joilla voit lähettää helposti striimiä. Voit tehdä sen myös läppärillä tai tietokoneeseen yhdistetyllä webkameralla.
  3. Tässä lista ammattilaisista, jotka tekevät Suomessa striimauksia. Jos et halua striimata itse voit antaa heidän hoitaa homman puolestasi.
  4. Tietolähteitä striimaajille. Keräsin koosteeksi erilaisia blogeja ja muita sivustoja striimauksesta kiinnostuneille sekä suomeksi että englanniksi.

Voit myös lähettää meille mieltäsi askarruttavan kysymyksen mihin tahansa alussa mainituista some-kanavista tai käyttämällä tätä lomaketta.

Striimaus.fi -blogissa julkaistaan jatkossakin striimaukseen liittyviä caseja, vinkkejä ja testejä. Tulossa on myös etenkin yleisten ongelmien ratkaisemiseen tähtääviä artikkeleita. Siksi kannustankin laittamaan blogin seurantaan eri kanavissa.

Jäikö jotakin sanomatta? Jätä ihmeessä kommentti niin päästään eteenpäin!

Toni Nummela

Web designer, Blogger, Tech geek, IT manager

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube