Haastattelu Ilta-Sanomissa

Eilen iltapäivällä sain puhelun Ilta-Sanomista. Sanomien toimittaja oli tekemässä juttua VOD-palveluista, ja oli löytänyt vanhan Netflixiä käsittelevän testijuttumme. Sitä kautta hän sitten päätyi soittamaan minulle. Juttelin hänen kanssaan kävelymatkalla puhelinhaastattelun omista kokemuksistani. Langan toisesta päästä kuului armotonta näppäimistön takomista.

Keskustelu painottui eritoten Netflixin käyttämiseen, sillä sitä on tullut eniten käytettyä. Kävimme läpi myös millaisen vastaanoton eri palvelut olivat saaneet Suomessa. Kerroin kuinka omat lapset käyttävät, kuinka vaimon kanssa käytämme, miten dubbauksia ja tekstejä löytyy, ja että katson paljon tv-sarjoja bussilla matkustaessani. Valikoimaa käsittelimme, ja uutuuksien vähyydestä valitin.

Taisin virheellisesti mainita Netflixin tehneen tappiota, sillä mielessäni vilkkui muistikuva artikkelista, jossa kerrottiin Netflixin veloista, joilla se joutuu rahoittamaan maksunsa muille sisällöntuottajille. Vähän sivusimme myös YouTubea ja livelähetyksiä.

Minulla oli vielä kokous iltapäivällä, jonka jälkeen freelance-kuvaaja kävi napsaisemassa kuvia Svenska Teatternin kahvilassa, koska se nyt sattui olemaan kohdalla. Oli hieman erikoista yrittää metsästää keskustan ruuhkaisella 3G-yhteydellä Breaking Badista hyväkontrastista kohtausta ja yrittää poseerata samalla kuvassa. No olipa kummallinen kuvaussessio. Harvoin sitä saa katsella tv-sarjaa, kun ammattikuvaaja ampuu otoksia.

Juttu ilmestyi tämän päivän (21.8.2013) Ilta-Sanomien painetussa lehdessä sivulla 10.

Tässä vielä autenttista making-of-materiaalia Jarno Alastalon ikuistamana:

Toni Nummela

Web designer, Blogger, Tech geek, IT manager

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube