Striimaus.fi CMAD2013-tapahtumassa Tampereella

Olen tänään 28.1.2013 klo 16-17 CMAD2013-tapahtumassa puhumassa vähän striimauksesta. Varttiin ei hirveän montaa asiaa mahdu, mutta sain valmisteltua omasta mielestäni sopivasti sekä nykyisyyttä, että tulevaisuutta sivuavan esityksen.

En aio pureutua liikaa tekniikkaan enkä toisaalta halunnut ruveta hätäisesti kouluttamaan jotain yksittäistä vinkkiä. Haluan pureutua pikemminkin ideologiaan striimauksen tai yleensäkin liven takana. Esityksestä ei saa valmiita vastauksia vaan toivon, että se suuntaa oikealle tielle.

Lisäksi esitys on itselleni ennen kaikkea oppia siitä miten ideani otetaan vastaan ja kuka niihin tarttuu.

Sami on myös tapahtumassa paikan päällä ainakin henkisenä tukena. Tule rohkeasti vetämään hihasta, jos olet paikan päällä.

Tapahtumaa voi seurata ainakin:

Tässä esitykseni kalvot Slidesharessa:

Toni Nummela

Web designer, Blogger, Tech geek, IT manager

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube