Vinkki: Netflix Suomi – Uutuudet RSS-syötteenä (RSS-feed)

Netflix Suomen uutuudet, uudet leffat ja tv-sarjat, ja varsinkin niiden saaminen RSS-feedinä tuntuvat kiinnostavan niin monia, että laitetaan uusi tieto lyhyesti tännekin. Aikaisemman Netflix-testin kommenttien perusteella ja Olli Sulopuiston blogipostauksen inspiroimana päätin yrittää vielä kerran etsiä mistä osoitteesta se uutuudet listaava RSS-syöte löytyisi. Ja löytyihän se lopulta yritys ja erehdys -taktiikalla – ja lisättiin linkiksi Ollinkin postaukseen.

Netflix Suomi, leffa- ja tv-sarja-uutuudet (RSS-feed)
Osoite, jossa RSS-syöte on:
http://movies.netflix.com/NewWatchInstantlyRSS
Google Readerille kannataa tarjota välityspalvelimen kautta kierrätettyä osoitetta:
http://feed43.com/3547227654518808.xml

Suomen Netflixin uutuudet löytyvät tavallisena www-sivuna osoitteesta:
https://dl.dropbox.com/u/12824642/nx.htm

Netflix tarjoaa myös omaa sivua, jossa viimeisimmät lisäykset ovat lajityypeittäin:
http://movies.netflix.com/WiRecentAdditions

Facebookissa epäiltiin, että tuo haistelisi käyttäjän ip-osoitteen perusteella minkä maan feedin se kulloinkin näyttää. Menetelmä tietysti hankaloittaa esimerkiksi Google Readerin käyttöä, sillä tämä näyttää tulevan yhdysvalloista. Katsotaan keksitäänkö tuohon joku ratkaisu.

Kyseinen RSS-syöte on ilmeisesti ollut lähteenä myös tälle sivulle, jossa on listattuna Netflixin uudet leffat ja tv-sarjat Suomessa. Kiitokset vielä Jani Jokelalle, joka ensimmäisenä infosi meitä tuosta sivusta.

RSS-feedin käyttöehdot ja osoite InstantWatch RSS-feediin löytyy sivulta: http://movies.netflix.com/RSSFeeds

Toni Nummela

Web designer, Blogger, Tech geek, IT manager

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube

 • Valid

  Toi sun feedis antaa ihan kuraa, toisin kuin tuo linkittämäsi sivu dropboxissa.

  • Kerropahan nyt vähän tarkemmin mitä sulle tulee tuon RSS-feedin kautta? Itse saan samat tiedot siihen kuin tuossa Dropboxin sivullakin, mutta hieman eri järjestyksessä. Testasin useammalla eri laitteella ja eri IP:illäkin.

 • Tuomo Nummela

  RSS-feed vaatii ilmeisesti RSS-laajennuksen selaimeen. Mulla Macissa näkyy Chromiumilla vain koodia ja Safari ilmoittaa, että etsi APP Storesta lisäosa. Firefox näyttää kuitenkin oikein.

 • jani jokela

  http://www.mbnet.fi/artikkeli/ajankohtaiset/paivan_linkit/hyodynna_netflixin_tarjontaa_selainlisakkeen_avulla tän avulla saa jenkki materiaalin käytöön olen nyt kuukauden käyttänyt ja toimii hyvin

 • guest25448

   Joopajoo… miten tän rss:n saa firefoxin palkkiin kiinni, josta voin tarkistaa uudet leffat?? Täyttä kuraa taitaa olla jos jotain ohjelmia täytyy asentaa.

  • Firefox ei tarvitse mitään ohjelmien asennuksia vaan siinä on sisäänrakennettu RSS-parseri.

   Mun Firefoxissa homma toimii näin:

   1.) Mene osoitteeseen: http://movies.netflix.com/NewWatchInstantlyRSS
   2.) Katso, että vetovalikosta valittuna on “Live Bookmarks”
   3.) Klikkaa sivun yläosassa keltaisella pohjalla olevaa painiketta “Subscribe Now”
   4.) Uusi popup-ikkuna aukeaa
   5.) “Name”-kentän voi jättää kuten se on tai kirjoittaa siihen vaikka “Netflix uutuudet”
   6.) “Folder”-vetovalikosta valittuna on “Bookmarks Toolbar”.
   7.) Kilkkaa “Subscribe”-painiketta.
   8.) Firefoxin kirjanmerkkipalkkiin viimeiseksi ilmestyy uusi “kansio” sen nimisenä mitä kohdassa 5. syötit. Sitä klikkaamalla näet heti minkä nimisiä julkaisuja on viimeksi lisätty.

   Mikäli et näe tätä uutta “kansiota” kirjanmerkkipalkissa, tarkasta seuraavat asiat:

   A) Tarkasta, että kirjanmerkkipalkki on näkyvissä. Sen voit tehdä varmistamalla, että Firefoxin valikossa “View > Toolbars > Bookmark Toolbar” on ruksattu.

   B) Joskus kirjanmerkkipalkissa on niin paljon kirjanmerkkejä, että viimeisimmät kirjanmerkit eivät mahdu näkyviin varsinaiseen kirjanmerkkipalkkiin. Tässä tapauksessa kirjanmerkkipalkin oikeaan laitaan ilmestyy tupla-nuolenpää-merkki, joka näyttää kutakuinkin tältä: >>

   Tuota merkkiä klikkaamalla näet ja voit valita ne kirjanmerkit, jotka eivät mahdu näkyviin. Nämä saat näkyviin lyhentämällä kirjanmerkkien nimiä tai poistamalla turhia kirjanmerkkejä palkista.

   Vaihtoehtoisesti voi aina käyttää sivustoa, joka kokoaa tuon RSS-feedin tiedot yksinkertaiselle nettisivulle: 
   https://dl.dropbox.com/u/12824642/nx.htm

   Toivottavasti näillä ohjeilla jo onnistuisi!

   • Päivitin tuon tavallisen www-sivun linkin vähän selvemmin tuohon artikkeliin myös, jos siitä olisi apua niille, jotka eivät RSS-lukijoita käytä.

 • Joni Ahola

  Tällä hetkellä näyttäisi, että dropboxista löytyvässä html-tiedoston skriptissä on jotain ongelmia. Näyttää samaa uutta julkaisua noin 25 kertaa.

  • Jep. Tällä hetkellä paras (ja ainoa?) paikka, josta uutuuksia voi seurata, on osoitteessa: http://movies.netflix.com/WiRecentAdditions

   Netflix näyttää poistaneen tuon RSS-syötteen sivuiltaan kokonaan. Harmillista. Tuo oli oikeasti selvästi selkeämpi tapa tsekkailla uutuuksia. Toivotaan, että tulee jossain vaiheessa takaisin.

 • visiittivaan

  Suomen uutuudethan löytyy täältä:

  http://netflixfinlandcompletelist.blogspot.fi/